Wil jij ontdekken hoe je pesten kunt voorkomen in de kinderopvang op de BSO?

In deze podcast komen veel situaties aan bod die zich kunnen voordoen op de BSO. Oplossingen om de veiligheid te vergroten staan centraal. Er zijn vele manieren om pesten te voorkomen en aan te pakken in de kinderopvang. We delen ze in de podcast. 

Opvoedpodcast ‘podje opvoeden’ editie “Pesten? Wat kun je eraan doen”?

Schermafbeelding 2023 11 08 170717

In de opvoedpodcast ‘podje opvoeden’ deelt Joyce Blauwhoff waardevolle inzichten en tips rondom opvoeden en begeleiden van kinderen. De nieuwe editie van deze podcast gaat over de vraag: “Pesten, wat kun je eraan doen?”.

Joyce in gesprek met Mirelle Valentijn

Voor de Week Tegen Pesten (25 tot en met 29 september); een initiatief van Stichting School & Veiligheid nodigde Joyce Mirelle Valentijn uit om samen over het onderwerp in gesprek te gaan. Mirelle weet hier als oprichter, docent, trainer en spreker van het Kenniscentrum Omgaan met Pesten als geen ander aan te sluiten bij dit thema. In de podcast komen allerlei situaties aan bod waar Mirelle haar visie over pesten en oplossingen met Joyce (en de luisteraars) deelt.

De missie van Joyce

Joyce Blauwhoff is gezinspedagoog, trainer en spreker. In haar opvoedpodcast deelt ze waardevolle inzichten en tips rondom opvoeden en begeleiden van kinderen. De podcast is bedoeld voor ouders en pedagogisch professionals in de kinderopvang. Joyce wil zoveel mogelijk ouders en pedagogisch professionals helpen en bereiken. Dat is haar missie! 

Benieuwd naar Joyce?

Kijk op: www.jblauwhoff.nl

De Podcast “Pesten? Wat kun je eraan doen?”

Luister jij ook graag naar podcasts? Je kan nu alvast een indruk krijgen van deze nieuw editie via deze link.
Misschien had jij deze podcast nog niet ontdekt. Dan is dit een mooie kans. Je kunt de hele aflevering beluisteren via deze link of direct op spotify. Luister je mee?

NIEUW pesten aanpakken op de bso

Wil jij je net als mirelle ook sterk maken tegen pesten?

Wist je dat we een speciale training hebben ontwikkeld met WerkendLeren voor professionals in de kinderopvang die werkzaam zijn op de BSO. Wil jij ook werken aan een zo pestvrij mogelijke BSO? Kijk hier voor meer informatie.