Agenda

De vervolgopleiding, na de basisopleiding Trainer Omgaan met Pesten, is de opleiding Sta Sterk op School trainer. Voorwaarde om deze opleiding te volgen is het hebben behaald van de basisopleiding Trainer Omgaan met Pesten – Sta Sterk training en het volgen van de specialisatie jongeren of Stevige Stap trainer.

Wij gaan ons landelijk trainersteam weer uitbreiden!

Aanmelden voor de gratis open dag van de dag opleiding of inschrijven voor onze opleiding in Driebergen

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0297-274605

Cursisten die wij hebben opgeleid tot anti-pestcoördinator kunnen deelnemen aan een terugkommiddag. Hiermee spelen we in op de behoefte die cursisten in de afgelopen seizoenen bij ons kenbaar gemaakt hebben.

Dit schooljaar is er een terugkommiddag gepland op dinsdag 9 juni van 13.00 – 18.00 in Driebergen.

Wil je voortvarend aan de slag als anti-pestcoördinator? Geen zin om in je eentje te ploeteren? Dan is het slim om deel te nemen aan onze cursus. Je hoeft dan niet zelf van alles op te zoeken en uit te vinden, maar profiteert van het werk dat anderen al hebben gedaan. Dat scheelt tijd en frustratie. Jouw school kan pesten nog beter bestrijden door pesten beter te signaleren en effectiever te handelen. Zo draag je actief bij aan het vergroten van de sociale veiligheid op school.