Daphne, leerkracht en gedragsspecialist

Ik heb voor de opleiding tot trainer en diverse specialisaties gekozen om meer inzicht krijgen in de verschillende aanpakken om kinderen te laten ervaren dat ze Sterk kunnen staan. Ik wilde zelf sterker staan om nu echt voor mezelf te kiezen en mijn eigen praktijk te starten, zodat ik op verschillende scholen en daarbuiten trainingen kan gaan geven. 

Het is fijn is het om twee enthousiaste en gedreven docenten te hebben die uitdragen waar ze voorstaan, verschil makers. Het samen sparren en uitwisselen van ervaringen is super leerzaam en leuk. Met een groep mensen (collega’s) ergens samen voorgaan en dit gaan inzetten. We leren ook zoveel van elkaar! 

Er is een veilige en fijne sfeer. Ook superleuk dat het eens een keer niet alleen maar mensen uit het onderwijs zijn. Dat geeft een andere dynamiek. En leerzaam omdat er andere ervaringen, vaardigheden en kwaliteiten naar voren komen. We hebben elkaar nodig om ons verder te ontwikkelen.

Daphne, leerkracht en gedragsspecialist, volgt de opleiding tot trainer en diverse specialisatiesDaphne testimonial Opleiding trainer 2 home

Cursisten aan het woord

Ik heb voor de opleiding tot trainer en diverse specialisaties gekozen om meer inzicht krijgen in de verschillende aanpakken om kinderen te laten ervaren dat ze Sterk kunnen staan. Ik wilde zelf sterker staan om nu echt voor mezelf te kiezen en mijn eigen praktijk te starten, zodat ik op verschillende scholen en daarbuiten trainingen kan gaan geven.
Ik begeleid al veel situaties op school waar pesten een rol in speelt. Dit doe ik vaak vanuit mijn gevoel. Mirelle gaf mij de bevestiging dat ik dit eigenlijk al heel goed doe. Door het oefenen met verschillende gesprekstechnieken en interventies als het bemiddelingsgesprek, heb ik nu nog meer handige vragen, zinnen en mogelijke reacties die ik kan geven in mijn ‘rugzak’. Ik weet zeker dat ik deze gesprekken nu nog beter kan laten verlopen en me hierbij ook zelfverzekerder voel.