Start weekendopleiding trainer Omgaan met Pesten (VOL)

Datum: 29-05-2021
Locatie: Vinkeveen

het landelijk trainersteam wordt uitgebreid!

Deze weekendopleiding in het voorjaar van 2021 is inmiddels vol. Kijk voor de mogelijkheden voor het volgen van de opleiding tot Trainer Omgaan met Pesten in het najaar van 2021 in de agenda.

op zoek naar informatie over onze opleiding?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-47115252

Pesten voorkomen, tijdig signaleren en aanpakken is niet eenvoudig.
Maar het kan wel!
Via onze gedegen opleiding ontdek je op welke manier je in deze complexe problematiek jouw steentje kunt bijdragen.

De opleiding is bedoeld voor mensen die in hun werk of naast hun werk activiteiten tegen pesten willen ontplooien. Sommige cursisten hebben een eigen praktijk en brengen de diensten van Omgaan met Pesten hierin onder. Anderen gaan een eigen bedrijf starten na de opleiding of bieden de diensten naast hun betaalde baan aan. Ook wordt de opleiding vaak gevolgd door pedagogisch professionals die in hun eigen werk beter met pesten willen omgaan, zoals o.a. leerkrachten, docenten, mentoren, interne begeleiders van basisscholen, zorgcoördinatoren, anti-pestcoördinatoren, aandachtsfunctionarissen sociale veiligheid, vertrouwenspersonen, leerplichtambtenaren.

Welke diensten bieden Trainers Omgaan met Pesten?

Trainers Omgaan met pesten behalen een licentie na de opleiding en bieden o.a.:

Zij werken met de Sta Sterk Methodiek en unieke lesmaterialen & animaties die alleen beschikbaar zijn voor onze trainers met een licentie.

                               

Wil jij kennismaken met onze docenten en je orienteren op de opleiding?

Maak dan een afspraak voor een (online) ontmoeting met onze docent Inge Coolen viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-47115252

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier meer over de opleiding