GRATIS EXTRA online start dagopleiding*

Datum: 09-01-2021
Locatie: ONLINE

In januari start de volgende dagopleiding. Op 9 januari gaan we al online met de deelnemers en gaan we ons al verdiepen in een aantal interessante onderwerpen als plagen & pesten en lichaamstaal. *Deelname aan deze online oriëntatie is gratis bij aanmelding voor de opleiding tot trainer! (T.w.v. € 195,-)

 

Uitnodiging tot deelname aan de orientatie module (9 januari 10:00)

 

Deze bestaat uit o.a. uit:

  • Een online eerste kennismaking met andere cursisten in jouw groep
  • Informatie over de oriëntatie module
  • Een eerste kennismaking met onze visie op het pestprobleem
  • Een start met de webinars behorende bij de online leeromgeving
  • Beeldvorming van onze trainingsprogramma's en het werk als trainer en onze doelgroepen

 

De oriëntatie module biedt jou de mogelijkheid om vooral je enthousiasme te voeden en al eerder kennis op te doen, die zich uitbetaalt in beter voorbereid starten aan de eerste opleidingsdag en door tijdwinst later in het programma, door het volgen van enkele webinars die je anders in de periode na het eerste opleidingsweekend zou volgen. 

 

Je ontvangt het handboek basisopleiding Trainer Omgaan met Pesten en de Sta Sterk map (het werkboek voor 8-12 jaar) op de eerste live opleidingsdag. Omdat we ervaringsgericht werken, overhandigen we je deze pas na het ervaren van diverse oefeningen binnen de methodiek. Je komt dan dichter bij de beleving van de doelgroep, waarmee je straks zelf aan de slag gaat.

 "Afbeelding

Wil jij ook deelnemen aan deze online ontmoeting? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.