Opleiding antipestcoordinator winter

Datum: 12-01-2021
Locatie: Driebergen

nemen aan onze opleiding. Je hoeft dan niet zelf van alles op te zoeken en uit te vinden, maar profiteert van het werk dat anderen al hebben gedaan. Dat scheelt tijd en frustratie. Jouw school kan pesten nog beter bestrijden door pesten beter te signaleren en effectiever te handelen. Zo draag je actief bij aan het vergroten van de sociale veiligheid op school.

We geven antwoord op vragen als:

  • Wat wordt er eigenlijk van mij als anti-pestcoördinator verwacht?
  • Hoe voer je een goed gesprek met de ouders van een pester of een gepeste?
  • Hoe kunnen we digitaal pesten zo veel mogelijk vóór zijn?
  • Helpt het eigenlijk om pesters te straffen?
  • Hoe kan ik mijn collega’s op een prettige manier adviseren? Dit zijn enkele vragen waarop u in de cursus het antwoord zult krijgen.

De opleiding is gevalideerd door Registerleraar met 19 registerpunten.

De opleiding vindt plaats op onze vertrouwde opleidingslocatie in Driebergen op:

  • Dinsdag 12 en woensdag 13 januari, terugkombijeenkomst op dinsdag 2 maart 2021

 

Direct aanmelden

 

De opleiding is bedoeld voor anti-pestcoördinatoren in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs/mbo. Deze praktische opleiding wordt gegeven door twee docenten.

De investering voor deze cursus van zes dagdelen bedraagt € 1295,– Dit bedrag is inclusief btw, een map met achtergrondinformatie en handleidingen en koffie/thee, lunches, diner en overnachting met ontbijt tijdens de tweedaagse.

 

Kijk hier voor meer informatie en het aanvragen van de uitgebreide opleidingsgids of bel voor meer informatie naar 0297-274605