Werken met de Toolkit 'Ik denk me Sterk'

Datum: 24-09-2022
Locatie: Wilnis

Deze workshop is bedoeld voor pedagogisch professionals die werken in coaching, training, therapie of onderwijs met kinderen en of jongeren. Je leert de functie van de 100 spelkaarten kennen en diverse werkvormen om deze in te zetten, terwijl je werkt met gedachten, gevoelens en gedrag.

We werken met positieve en bevestigende communicatie, waardoor kinderen zich gezien en gehoord voelen en meer uitgenodigd hun denken, voelen en doen met anderen te delen. De workshop is interactief en ervaringsgericht. Er is aandacht voor de achterliggende theorie en er wordt veel aan onderlinge uitwisseling wordt gedaan. Een groot deel van de spelvormen mag je als professional ook zelf ervaren. Er is alle ruimte voor je vragen.

Na de workshop kun je met jouw doelgroep de kracht van gedachten ontdekken, zodat ze zelf een positieve invloed kunnen uitoefenen op lastige situaties op school, daarbuiten in de vrije tijd en in het omgaan met leeftijdsgenoten en volwassenen.

 

Na afloop ontvang je een hand-out en werkbladen om in te zetten met jouw doelgroep en de Toolkit ‘Ik denk me Sterk’ als je deze nog niet in je bezit hebt.

 

Er zijn twee mogelijkheden voor de workshop in september:

  1. Fysieke workshop op zaterdag 24 september 9.00 – 13.00 in Wilnis (provincie Utrecht). Je ontvangt het spel na de workshop, zodat je daar direct aan het begin van de Week tegen Pesten mee aan de slag kunt. 
  2. Deelnemen aan de online workshop op donderdagavond 29 september 19.30 – 22.00. Je ontvangt het spel per post voorafgaand de workshop, zodat je deze direct kunt gebruiken.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Geef hierbij aan welke mogelijkheid voor de workshop jouw voorkeur heeft (1 of 2 )

 

speciale prijs i.h.k.v. de Week tegen Pesten

I.v.m. de Week tegen Pesten en het uitkomen van de 4e druk betaal je € 34,95 i.p.v.
€ 39,95 inclusief BTW voor de Toolkit en € 47,00 i.p.v. € 147,00 voor workshop.